Estàs buscant desenvolupar-te com a investigador en aquest camp?

 

La Càtedra WeCare és un grup de recerca multidisciplinari amb un nom establert a la comunitat de cures pal·liatives. Amb més de 30 publicacions des 2017 i diversos projectes competitius adjudicats, ens esforcem per seguir investigant sobre el final de la vida.

Per aquesta raó, el grup està donant la benvinguda a nous membres. Obrim les nostres aplicacions per a Ph.D.!

 


Perfil del candidat

Actualment, el grup de recerca està format per infermeres, metges, psicòlegs i experts en estudis humans. En aquest sentit, estem molt oberts a qualsevol especialitat que vulgui incorporar-se a l’equip i realitzar la seva tesi doctoral dins dels projectes que està duent a terme l’equip de recerca de la Càtedra WeCare (2017-GRC-1004).

L’ideal és que el candidat sigui llicenciat en ciències de la salut (infermeria, medicina, psicologia, teràpia ocupacional, fisioteràpia, etc.). També estem molt oberts a rebre investigadors amb formació en ciències socials com a antropologia, filosofia, humanitats, sociologia, comunicació, etc.

 

Com funciona?

Els directors realitzaran entrevistes i una vegada que es revisin els projectes, s’anima als sol·licitants a postular-se a les Beques AGAUR.

Calendari d’aplicacions

Del 5 de juny al 20 de juliol: Els candidats han de postular-se enviant el seu CV a través del nostre correu: wecare@uic.com.

Del 1 al 15 de setembre: Els directors de Càtedres realitzaran la primera projecció i realitzaran entrevistes.

Del 15 al 30 de setembre: Els sol·licitants acceptats tindran l’oportunitat de sol·licitar finançament a les Beques AGAUR.

30 de setembre: els sol·licitants acceptats postularan a l’Escola de Doctorat.

La resolució provisional de candidats sol·licitants de beca es coneixerà a finals de gener de 2022.

La resolució final de les beques es publicarà al març de 2022.

L’inici de l’contracte començaria a l’abril de 2022, i tindrà una durada de 3 anys (dedicació a temps complet).